Rolgordijnen

De juiste lichtinval in evenwicht met de gewenste privacy. 

Wij Belgen hechten veel belang aan privacy, om deze te garanderen ga je best op zoek naar de juiste raamdecoratie. Nr 1 op het vlak van privacy zijn de lichtdoorlatende rolgordijnen. De lichtdoorlatende stof laat genoeg daglicht in de ruimte, terwijl het perfect het direct zicht blokkeert. 

Indien je graag donker ligt om te slapen dan zijn er ook verduisterende rolgordijnen die u een rustige nacht of (dag) garanderen.

Horizontale jaloezieën

Er bestaan heel wat functionele types raamdecoratie, maar met geen enkele kan je zo mooi met het licht spelen als met de horizontale jaloezieën, je kan precies bepalen hoeveel licht er binnen valt door de lamellen te laten kantelen.

Hierbij kunnen we twee soorten onderscheiden: houten en aluminium, met elk hun specifieke eigenschappen, zo is hout een zeer warm materiaal dat bijdraagt aan de sfeer en de gezelligheid, terwijl aluminium eerder strak is, met een duurzaam karakter.

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën zijn bijzonder functioneel.

Afhankelijk van de lichtintensiteit buiten kan je de lamellen zo oriënteren dat je vast en zeker niet gehinderd wordt. Je kan kiezen voor volledige lichtinval, beperkte lichtinval of volledige privacy met één enkele raamdecoratie.

Ook de keuze van de lamel zal een invloed hebben op je privacy. Zo zijn er transparante, lichtdoorlatende of verduisterende lamellen.

Duorolgordijn

Als je de werking van een duo- roll bekijkt dan zou je het product ook een roljaloezie kunnen noemen. De horizontale banden doen denken aan een jaloezie, maar de banden rollen op. Dit biedt eigenlijk het beste van de 2 werelden.

Je kan de lichtinval optimaal regelen door de horizontale banden te verschuiven ten opzichte van elkaar. Als je echter een stuk van jouw raam wil vrijmaken, dan kan je via een kettingbediening of via een elektrische bediening de stoffen oprollen.

Heb je een vraag ?

Ik hoop dat je hier vindt wat je zoekt, en anders, contacteer ons! Bel ons op:

ONZE PARTNERS

We werken voornamelijk samen met partners die producten van hoge kwaliteit aanbieden.